Weingut Von Winning Logo
Ein modernes, elegantes Restaurant-Interieur mit gewölbten Decken und Holzböden. Mehrere Tische mit blauen Stühlen und Gläsern und Servietten. Warmes Licht von stilvollen Kronleuchtern sorgt für eine gemütliche Atmosphäre.

The Leopold

The terrace season has begun!

When the weather is fine, the LEOPOLD team will be happy to welcome you back to our terrace and invite you to enjoy our cuisine, our wines and our service in a relaxed atmosphere.

 

Please send a reservation enquiry by email to leopold@von-winning.de

 

We are looking forward to your visit! 

 

Our restaurant is named for Leopold von Winning, founder of our estate. In the former horse stable, which has been converted with great attention to detail, we offer you a grounded wine bar flair with a pleasant feel-good atmosphere. Our friendly and professional team invites you to enjoy the Palatinate hospitality. In summer, we are happy to welcome you on our spacious LEOPOLD terrace in a relaxed Mediterranean ambience.

We are passionate about cooking finely interpreted traditional dishes, seasonal delicacies and regional specialities. The proximity to our products, conscious purchasing and careful preparation of the dishes are the most important ingredients.

In addition, there are not only the house wines in vintage depth, but also an exciting and extensive wine list with national and international highlights.

Ein Holztisch mit einem Teller Gourmet-Essen, darunter ein Fleischgericht, Gemüse und Kirschtomaten. Daneben stehen ein Weinglas und eine Flasche Weißwein. Im Hintergrund steht eine kleine Blumenvase, dahinter sind verschwommene Fenster.
Tatar from grass-fed ox

with fresh capers, horseradish cream and a salad bouquet

Ein weißer Teller mit Meeresfrüchtesalat, garniert mit zwei Kirschtomaten, Salat an der Seite, beträufelt mit weißem Dressing. Im Hintergrund auf einem Holztisch stehen ein Glas Weißwein und Besteck.
Warm marinated pulpo

with pepper, celery, scallions, and mild aioli.

Eine Hand nimmt eine Pommes Frites aus einer Schüssel mit goldbraunen, knusprigen Pommes Frites. Die Schüssel steht auf einem Teller vor einem dunklen Hintergrund.
Our Pfälzer Fridde

is a regional blood sausage — hand cut, golden brown, and crispy. Enjoy with tartar or on its own... always good!

Ein Esstisch auf einem Holztisch besteht aus einem Teller mit Steak, Soße und Gemüse, einer Schüssel Suppe, einer Flasche Wein und einem mit Weißwein gefüllten Weinglas. Neben der Weinflasche steht eine kleine Vase mit bunten Blumen.
Saddle of Kobe beef

with braised pak choi, shiitake mushrooms, wasabi puree, and ponzu sauce. The marbling score of 11 is not only rare, but truly exceptional.

Auf einem Holztisch steht ein Teller mit Gourmetwürsten in Soße. Daneben stehen eine Flasche Wein und ein Glas Weißwein. Auf dem Tisch steht vor einem dunklen Hintergrund auch eine kleine Vase mit bunten Blumen.
Pfälzer trilogy

with Riesling sauerkraut and mashed potatoes, homemade bratwurst and leberknödel, with classic Saumagen from the Metzger Stähly butchery.

[Translate to English:] Holztisch mit stilvoll angerichteten Essen auf einem weißen Teller, Schüssel Bratkartoffeln, Weinglas und dekorativen Blumen
Veal kidneys

in a Pommery mustard sauce with crispy fried potatoes.

A plate of pure joy

Our classics

All sauces, leberknödel, fleeschknepp, bratwurst and blutwurst are homemade, of course. They are delicious examples of true culinary craftsmanship! Our meat, optimally aged from four to six weeks, and freshly caught fish are sourced from long-term partners in those respective trades. Our fruits and vegetables are all locally sourced on a daily basis to ensure premium quality. This is our contribution to keeping traditional cuisine not just alive, but unforgettable and distinctive with every plate we serve.

Menschen genießen Essen und Getränke auf der Außenterrasse des Restaurant Leopold, die von großen weißen Sonnenschirmen beschattet wird. Die Umgebung ist von Grün umgeben und grenzt an ein rustikales, pfirsichfarbenes Gebäude mit mehreren Fenstern. Die Atmosphäre ist lebhaft und entspannt.Eine Skulptur eines Pferdekopfes aus Treibholz steht neben einem großen Spiegel mit Holzrahmen. Hängende Lichter im Hintergrund sorgen für eine warme Atmosphäre. Die Skulptur steht auf einer gepolsterten Bank.Ein hölzerner Esstisch für sechs Personen mit klaren Gläsern, weißen Servietten, Tellern und Besteck. In der Mitte steht eine kleine Vase mit bunten Blumen. Durch ein Fenster im Hintergrund fällt sanftes Tageslicht und wirft Schatten auf den Tisch.Ein malerischer Gartenweg, gesäumt von blühenden Blumen und Grünpflanzen. Der Weg wird von einer Vielzahl farbenfroher Blüten und einer üppigen Trauerweide gesäumt. In der Nähe des Eingangs ist ein Schild mit der Aufschrift „Kaisergarten“ zu sehen.

Request a reservation

You can make a non-binding reservation request for a table at our Leopold Restaurant.

We will let you know within 48 hours whether we can accommodate your request.  We ask for your understanding that your booking request is only binding once a confirmation is received.  Please feel free to call us as well: +49 6326 – 966 8888

Please note that our restaurant will be closed from 1. January until 14. January 2026

OPENING HOURS RESTAURANT:
Monday-Saturday 12.00 a.m. – 12.00 p.m.,
Kitchen closes 9:00 p.m.

Sunday 12.00 a.m. - 4:00 p.m.
Kitchen closes 2:30 p.m

Ein stattliches, zweistöckiges Steingebäude mit hohen Fenstern und Fensterläden, flankiert von zwei hohen Bäumen. Die Fassade ist warm beleuchtet, wodurch die architektonischen Details des Gebäudes hervorgehoben werden. Vor dem Anwesen ist ein dekoratives Schild mit der Aufschrift Weingut Von Winning zu sehen.
W - Von Winning Logo

Gift Vouchers

Looking for the perfect gift?

How about a gift voucher for a lovely evening in our Leopold Restaurant? You can order gift vouchers online or purchase them directly in the restaurant.

OPENING HOURS
Leopold Restaurant

Monday-Saturday 12.00 a.m. – 12.00 p.m. | Kitchen closes at 9:00 p.m.
Sunday 12:00 a.m. – 4:00 p.m. | Kitchen closes at 2:30 p.m.

Executive Chefs

Zwei Köche in weißen Uniformen stehen nebeneinander und lächeln. Der Koch links hat einen Schnurrbart, seine Haare sind zu einem Knoten gebunden und er verschränkt die Arme. Der Koch rechts hat einen rasierten Kopf und faltet die Hände vor der Brust. Sie befinden sich in einem sanft beleuchteten Raum.

Christian Meier & Siegfried Gebhart

Gastronomical Director

W - Von Winning Logo

JOIN THE Von Winning Team

Here are the current job offers

OUR TEAM

Unique. Authentic. Seasonal.

Gastronomical Director Enzo Baland-Latoui and Executive Chefs Christian Meier and Siegfried Gebhart as well as the entire LEOPOLD Team look forward to your visit.